Dünyanın ilk 5G tableti yakında bizimle olacak ve bu ... Samsung - TeknoBiyonik

GÜNCEL

4.01.2020

Dünyanın ilk 5G tableti yakında bizimle olacak ve bu ... Samsung

Galaxy Tab S6 5G, 2020'nin ilk çeyreğinde Kore'de piyasaya sürülecek




Görünüşe göre Samsung, 5G'yi fantezi alanlarından sağlam, şık gerçekliğe getirmek için yorulmadan çalıştı Güney Koreli şirket,  Eylül ayından bu yana dünyanın ilk 5G'ye hazır 8K TV'sini oluşturmak için çeşitli ileri teknolojiyi bir araya getirmekte zorlanıyor ve  Kasım 2019 itibariyle şirket, küresel 5G akıllı telefon pazarının yarısından fazlasını oluşturdu. Galaxy Note 10+ 5G ve yakın zamanda ortasında yer alıyor Galaxy A90 5G başlattı.
Şimdi, Samsung (merkezi Samsung Town, Seoul), dünyanın ilk 5G tableti Galaxy Tab S6 5G'yi piyasaya sürdüğünü açıkladı. Galaxy Tab S6'nın güç ve performans özellikleriyle birlikte ultra yüksek hızlar vaat ederek 2020'nin ilk çeyreğinde Kore'de satışa sunulacak Süper AMOLED ekrana, multimedya özelliklerine ve şimdi 5G'ye sahip Galaxy Tab S6 5G, yüksek kaliteli video konferans sunacak ve canlı ve önceden kaydedilmiş video akışlarını veya çevrimiçi oyunları izlemek için premium bir deneyime sahip olacak.


Dünyanın ilk 5G tableti dünyanın geri kalanı için ne zaman piyasaya sürüleceği henüz açıklanmadı, ancak heyecan verici bir teklif.
Samsung bugün, 2019'da küresel olarak 6.7 milyondan fazla Galaxy 5G akıllı telefon gönderdiğini, ancak Samsung'un mobil iletişim bölümünde araştırma ve geliştirme başkanı TM Roh'ın sadece başlangıç ​​olduğunu iddia etti. 
“Samsung için 2020, Galaxy 5G yılı olacak ve 5G'yi daha da fazla cihaz kategorisine getirmekten ve insanları mümkün olmadığını düşündükleri mobil deneyimlere tanıtmaktan heyecan duyuyoruz” dedi. 
Biz dünyanın ilk 5G tableti de alay edileceğini düşünmek isteriz CES 2020 Las Vegas gelecek hafta, ama bu bir şeydir değil açıklandı. Mart sonu, o zaman ... 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder