LG'nin 2020 8K TV serisi ortaya çıktı, 65 inç modeller içeriyor - TeknoBiyonik

GÜNCEL

4.01.2020

LG'nin 2020 8K TV serisi ortaya çıktı, 65 inç modeller içeriyor


CES - dünyanın en büyük yıllık teknoloji şovu - TV üreticileri en son ve en büyük (ve muhtemelen çok pahalı) 8K TV'lerini sergilediğinden, önümüzdeki hafta başlayacak olduğunda her zamankinden daha 8K merkezli olacak.
Kendisini "Real 8K deneyimini sunan şirket" utanmazca müjdeleyen LG, doğal olarak onlardan biri olacak. Koreli dev, LG'nin mevcut 88 inç ve 75 inç ekran boyutlarına katılan 65 inç ve 77 inç modellerini gören CES 2020'de sekiz yeni 8K TV'yi ortaya çıkaracağını açıkladı Daha küçük ekran boyutları nedeniyle, geçen yıla göre daha düşük fiyatlar bekleyebiliriz.
Faturayı üstlenmek LG'nin amiral gemisi Signature OLED 8K TV serisi, 77 inç 77OLEDZX ve 88 inç 88OLEDZX içinde iki model olacak. Altlarında üç LG NanoCell LCD TV serisi olacak: Nano99, Nano97 ve Nano 95 - her biri 65 inç ve 75 inç boyutlarında.

2020 için 8K OLED ve LCD TV'ler, geçen yılki yeni nesil işlemci sayesinde OLED88Z9PLA'yı da içeren 8K modellere göre doğal olarak daha iyi bir performans vaat ediyor A (Alpha) 9 Gen 3 AI İşlemci, "optimize edilmiş görüntü ve ses kalitesi" sunmak için öncekinden daha derin bir öğrenme işleme motoru kullanıyor.
AI Picture Pro işleme, daha doğal cilt tonları ve daha net yüz özellikleri üretmek için yüzleri tanımlamak, ince ayar yapmak ve keskinleştirmek için çalışır. Bu arada, izlediğiniz içerik türüne bağlı olarak resim kalitesini optimize etmek için Otomatik Tür Seçimi adı verilen başka bir araç daha bulunmaktadır.
HD ve 4K malzemenin yükseltilmesi, bu 8K içeriği olmayan yaşta 8K TV'ler için hayati öneme sahip olsa da, sekiz yeni LG modeli, HDMI ve USB girişleri aracılığıyla yerel 8K içeriğini oynatabilecek. LG'nin 8K TV'leri, 60Vps 8K akışını destekleyecek HEVC, VP9 ve AV1 için codec desteğiyle ikincisi YouTube tarafından destekleniyor.

LG'nin 2019'un son günlerinde açıkladığı gibi, sekiz setin tümü , 8K Derneği tarafından belirlenen ve Samsung tarafından desteklenen alternatif 8K programının aksine, Tüketici Teknolojisi Derneği'nin resmi 8K spesifikasyonunu karşıladıklarını gösteren 8K logosunu taşıyacak. kontrast modülasyonu. LG aslında her modelin sertifikasyon eşiğini aştığını söylüyor.
Bu LG 8K TV'lerin CES şovunda kaçınılmaz güzelliğini görmekten sadece birkaç gün uzaktayız, burada şirketin 2020 için 4K OLED ve LCD serisini de görmeyi umacağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder