Dünyanın En Uzun şarjı Giden Telefonu - TeknoBiyonik

GÜNCEL

27.02.2019

Dünyanın En Uzun şarjı Giden Telefonu

Tek bir şarjla 3 gün boyunca telefonda konuşabilirsiniz.
  • Batarya şirketi Energizer ve Fransız telekom şirketi Avenir , 18.000mAh büyüklüğünde bir batarya ile muazzam bir akıllı telefonüretti.
  • Energizer Power Max K18 Pop'da, ikisi gerektiğinde açılan akıllı kameralar olan beş kamera bulunuyor.
  • Bunun dışında, tamamen normal bir akıllı telefon gibi görünüyor!
Energizer - evet, batarya şirketi - kendi akıllı telefonunu Barselona'daki MWC 2019'da sergiledi.
Energizer Power Max K18 Pop olarak adlandırıldı ve Fransız telekom şirketi Avenir ile işbirliği içinde yapıldı.
Kesinlikle çok masif, çünkü mavi dış tarafında kaplanmış 18.000mAh batarya. Telefonların çoğunda 3,000 ila 4,000 mAh batarya vardır.
Energizer Power Max K18 Pop ve iPhone X'in yanında nasıl göründüğüne bakın:

Energizerin 6,2 inç ekranlı telefonu ilk başta yeterince zararsız görünüyor.


Sonra ona farklı bir açıyla bakmaya başlarsın, ve bir şey farklı görünür ...



Evet. Bu gerçekten eşsiz bir şey yaratıldığının farkına vardığınız an.



İşte iPhone X'in yanındaki Pop.


Pop iPhone X'in 2.716mAh batarya ile karşılaştırıldığında 18.000mAh batarya var. Bu, Pop'un pilinin iPhone X'lerden altı kat daha fazla olduğu anlamına gelir. Bunu akılda tutarak, Pop aslında oldukça ince - kesinlikle birlikte istiflenmiş altı iPhone X telefonları daha ince.
Energizer, Pop’in tek bir şarjla 90 saatlik bir telefon görüşmesi yapabileceğini, Apple ise iPhone X için yaklaşık 21 saat sürdüğünü söylüyor.
Pop aynı zamanda 100 saatlik müzik çalma (iPhone X 60 saat alıyor) ve iki günlük video oynatımı (iPhone X 13 saat alıyor) için de iyi. Energizer'ın iddiasının Pop’un kendisinde depolanan videoya mı dayandığı ya da akış videosu olup olmadığına dair net bir bilgi yok - bakış açısından, muhtemelen yerel olarak depolanan videoya atıfta bulunuyor.
Bekleme modunda, Energizer, Pop’ın 50 gün veya bir buçuk ay kadar sürebileceğini söylüyor. Şirket normal günlük kullanımda ne kadar pil ömrü beklediğini belirtmiyor, ancak yaklaşık bir hafta tahmin ediyorum.

Tabii ki diğer cihazları da Pop'un USB-C portu üzerinden şarj edebilirsiniz.


Huawei Mate 20 Pro veya Samsung'un yeni Galaxy S10 telefonlarından çıkan kablosuz şarj ile tamamen aynı değil, ancak Energizer, Pop'un USB-C portunun hızlı şarjı desteklediğini söylüyor, bu yüzden muhtemelen herhangi bir kablosuz şarjdan daha hızlı.
İşin garibi ve büyüklüğüne rağmen, Pop'ta bir kulaklık girişi görünmüyor. Pop’un suyunu tüketmeden önce muhtemelen Bluetooth kulaklıkların pillerini tüketeceğiniz için harika bir katkı olabilirdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder