WhatsApp Yeni özelliklerİ - TeknoBiyonik

GÜNCEL

5.03.2019

WhatsApp Yeni özelliklerİ

Facebook'un sahip olduğu mesajlaşma uygulaması kısa süre önce 10 yaşındaydı ve mirasını sürdürmek için WhatsApp, kullanıcı deneyimini kusursuz hale getirmek için sürekli çalışıyor. İşte yakında başlatılabilecek 5 WhatsApp özelliği.



Her geçen ay WhatsApp, 1.3 milyar kullanıcısının ihtiyacını karşılamak için iOS beta ve Android beta uygulamalarında birçok yeni özellik barındırıyor. Yaklaşan WhatsApp özellikleri, hataları gidermek ve iyileştirmeler sağlamak için ilk önce beta sürümlerinde denenmiş ve test edilmiştir, araçlar başarılı bir şekilde test edildikten sonra, son kullanıcılar için son bir sunum olarak kullanılabilirler. WhatsApp karanlık modundan WhatsApp Grup Davetiyesine ila Gelişmiş aramaya, WhatsApp kullanıcılarına en havalı ve ilginç özellikleri sağlamaya devam etmek için yakında bir dizi yeni araç sunacak. 
 
Facebook'un sahip olduğu mesajlaşma uygulaması kısa süre önce 10 yaşındaydı ve mirasını sürdürmek için WhatsApp, kullanıcı deneyimini kesintisiz ve güvenilir hale getirmek için sürekli çalışıyor. Bu yüzden, bu ay başlayabilecek WhatsApp'ın gelecekteki özelliklerinin bir listesi. 

WhatsApp'in yeni Emojileri: WhatsApp'ın yakında Android cihazlarına transseksüel gurur bayrağı, transseksüel sembolü erkek ve dişi sembollerini içeren dört yeni emoji getirmesi bekleniyor. Emojilerin bildirildiği bildirildi WhatsApp Web ve masaüstünde ancak Unicode karakterler sohbete yapıştırıldığında görülebilir.
 
WhatsApp grup davetiyesi: Yaklaşan WhatsApp Grup Davetiyesi özelliği, yeni bir katılımcı eklemeden önce grup yöneticisi tarafından onaylanıncaya kadar ve yöneticinin grup üyelerinden izin alması gerekmedikçe diğer kullanıcıların grup sohbetine katılımcı eklemesine izin vermeyecektir. Özelliğin iOS beta uygulamasında ortaya çıkması bekleniyor.  

WhatsApp gelişmiş arama: Gelecek WhatsApp gelişmiş arama özelliği, kullanıcıların sohbetlerinden bir şey aramasını sağlayan mevcut aracın değiştirilmiş bir sürümü olacaktır. Geliştirilmiş sürümde fotoğraflar, videolar, gifler, sesler, bağlantılar ve belgeler gibi filtreler bulunacaktır. Bu özellik, iOS beta sürümünde görüldüğü gibi iOS aygıtlarına yayılabilir. 

WhatsApp karanlık modu: WhatsApp Karanlık Modu hem Android hem de iOS beta sürümlerinde tespit edildiğinde birçok kez yaşandı, bu nedenle, son kullanıcılar için yakında piyasaya çıkması muhtemel. Bu özellik, telefonunuzun pil ömründen tasarruf etmek ve gözlerinizin zorlanmasını azaltmak için uygulamanın beyaz arka plan rengini siyaha döndürür. 

WhatsApp Durum beslemesi:  Bu yaklaşan özelliğe sahip olan WhatsApp'ın, listenin en üstünde etkileşime girdiğiniz kişinin durumunu göstermesi bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder