Yeni BMW 330e PHEV - TeknoBiyonik

GÃœNCEL

15.11.2018

Yeni BMW 330e PHEV

Yeni BMW 330e plug-in hibrid, yalnızca bir önceki modelin neredeyse iki katı olan, sadece bir elektrik motoru yelpazesi sunacak.

GeçtiÄŸimiz yıl baÅŸlatılan yeni 3 Serisi'nin PHEV versiyonu gelecek sene Temmuz ayında satışa sunulacak ve tek bir görüntü ile ortaya çıkarıldı. Bu 12 kWh pil ile beslenen sekiz ileri otomatik ÅŸanzıman entegre 111bhp elektrik motorlu bir 181bhp 2.0 litrelik dört silindirli turbo benzinli motor sunuyor.
BMW,  249bhp ve 310lb tork deÄŸerinde bir kombine ile geleceÄŸi öne sürülde. Bir Ã¶nceki modele göre 30km artış gösterdi ve- hız 0-100km 6.0sn. zaman ve elektrik gücü ile 230 km hıza ulaÅŸabilecek.
Yeni modelde ayrıca, Sport sürücü modu ile eriÅŸilen yeni bir 'XtraBoost' sistemi de ekstra 40bhp sunmak için otomobilin aküsünden güç çekiyor. 
Plug-in hibrid, 393 km / km'lik CO2 emisyonu ile 138mph'lik bir kombine yakıt ekonomisine sahiptir ve BMW'nin önceki modele göre% 10 daha verimli olduÄŸunu söylemektedir. Rejeneratif frenleme ayrıca pillerin ÅŸarj edilmesine yardımcı olur.
BMW, elektrik motorunun iletim sistemine aktarılmasından elde edilen ambalaj kazanımının, yeni 330e'nin geleneksel olarak çalışan 3 Serisinden sadece 15 mm daha uzun olduÄŸu anlamına geldiÄŸini söylüyor. Yakıt deposu arka aksın üzerinde yer alır ve aracın 375 litrelik bagajı vardır.
Firma ayrıca, halka açık şarj noktaları ve yakındaki restoranların, kafelerin ve turistik mekanların bir listesini gösteren dijital bilgi-eğlence sisteminin yükseltilmiş bir versiyonunu sunacak.
330e SE, Sport Line ve M Sport versiyonlarında satışa sunulacak. Ã–n ısıtma ve ön koÅŸullandırma artık tüm modellerde standarttır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder