Yeni Xbox One modelinde disk yok - TeknoBiyonik

GÃœNCEL

17.11.2018

Yeni Xbox One modelinde disk yok


Microsoft'un, Thurrott.com tarafından yayınlanan bir söylentiye göre adlandırılmamış kaynaklara göre bir disk sürücüsünden yoksun bir Xbox One S çalışması planları var .
Plan kapsamında, konsol 200 $ 'dan daha az düşük fiyata piyasaya sürülebilir, Thurrott  ve Microsoft MaÄŸazaları kullanıcıların Xbox One ortamına fiziksel olarak girebilecekleri ve Xbox Live hesaplarına dijital olarak indirebilecekleri bir programı destekleyecek .
Web sitesi, “Microsoft, kullanıcılarının büyük bir kısmının fiziksel oyunlar satın almayı ve onları indirmeyi tercih etmediÄŸini bildiÄŸi için bu ürünle çok dikkatli bir ÅŸekilde ilerliyor” 
Yeni SKU, üretime ve dolayısıyla perakende maliyetine tasarruf saÄŸlamaya yöneliktir, dolayısıyla daha büyük iÅŸlem gücü, 4K ve HDR renk desteÄŸi ile Xbox One X deÄŸil, temel S modeli olacaktır. Thurrott, yeni konsolun bir 2019 lansmanı için hedeflendiÄŸini söyledi.
Xbox One S, 2016'nın AÄŸustos ayında piyasaya sürüldü ve ünitenin lansman baskı yapılandırmasından boyutunu önemli ölçüde azalttı. Xbox One X, Kasım 2017'de takip etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder