2023'ün en iyi oyun klavyeleri - TeknoBiyonik

GÜNCEL

26.12.2023

2023'ün en iyi oyun klavyeleri

En iyi oyun klavyesini ararken, tüm klavyelerin eşit şekilde üretilmediğini ve çeşitli özelliklerin dikkate alınması gerektiğini bilmek çok önemlidir. Medya kontrolleri veya ses düzeyi çarkları sizin için önemli mi? Ne tür klavye tuşlarını tercih edersiniz? Klavye anahtarlarını da unutmayalım.

Tüm seçenekler arasında Asus ROG Strix Scope II 96 Wireless, en üst düzey oyun klavyesi olarak öne çıkıyor. Gülünç derecede uzun ismine rağmen her açıdan mükemmel. Ancak daha küçük, daha modüler veya daha ucuz bir şey tercih etmek istiyorsanız, tümü tarafımızdan test edilmiş ve aşağıda listelenen çok sayıda mükemmel seçeneğimiz var.

Göz önünde bulundurulması gereken hayati hususlardan biri klavyenin boyutudur. %60 oyun klavyesi veya sayısal tuş takımı olmayan (TKL) bir varyantı tercih etmek, özellikle rekabetçi bir oyuncuysanız, daha büyük fare hareketleri için size daha fazla alan sağlarken, aynı zamanda değerli masa alanından da tasarruf etmenizi sağlayabilir. Öte yandan, tam boyutlu bir klavye, medya kontrolleri ve eğlenceli LED ekranlar gibi ek özellikler sunma eğilimindedir.

Aşağıda, her tür PC oyuncusu için en iyi oyun klavyelerinin bir listesini dikkatlice derledik. Bu klavyeler hem kişisel hem de profesyonel yaşamlarımızda zorlu testlerden geçmiştir. Ek olarak, çok fazla para karşılığında performans istemeyenler için en ucuz oyun klavyelerini içeren, uygun fiyatlı oyun klavyeleri alanını da araştırdık .


1. Asus ROG Strix Scope II 96 Kablosuz

Genel olarak en iyisi

Strix Scope II 96'nın saçma bir adı olabilir ama yine de oynamak ve yazmak bir rüya. İpeksi pürüzsüz anahtarlar ve akıllı medya tuşları bu klavyeyi şu anda en iyi oyun klavyesi haline getiriyor.

2. G.Skill KM250 RGB

En iyi bütçe

KM250, en ucuz barebone kitinin fiyatından daha düşük bir fiyata neredeyse bir meraklı yazı tahtası haline gelebilecek çok yönlülüğe sahip olağanüstü bir giriş seviyesi oyun klavyesidir.


3. Everest Dağı 60


En iyi kompakt

Mountain, ilk klavyelerinden öğrendiği her şeyi aldı ve şimdiye kadar kullandığım en iyi hissi veren, en kullanışlı %60 oyun klavyesini yarattı. Sağlamdır, güvenilirdir, duyarlıdır ve piyasadaki en iyi yazma 


4. Logitech G915 Işık Hızı



En iyi kablosuz

Logitech G915 yazmak için bir rüya. Rahat bir bilek açısı için düşük profilli tuşlarla birlikte gelir ve bu da büyük fark yaratır. PC Gamer ekibinin favorisi olan bu, imrenilecek bir kablosuz klavyedir.


5.Keychron K2 (Sürüm 2)

En iyi bütçeye uygun kablosuz

İyi bir yapıya ve özelliklere sahip, kullanışlı, giriş seviyesi bir mekanik kart. Keychron, diğerlerinin çoğunun fiyatının çok altında bir fiyata kablosuz bağlantı sunmayı başarıyor

6.Asus ROG Azoth

En iyi üst düzey 

ROG Azoth, Asus'un şimdiye kadarki en iyi oyun klavyesi ve en iyi meraklı anakartlarından biri. Ancak Mountain Everest 60'ın tam sayısal tuş takımı paketinden 100 dolardan fazla daha fazla, bu da onu kesinlikle üst düzey bir satın alma haline getiriyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder