Samsung bu şirketi satın alırsa Galaxy Note 10 mükemmel kamera zumuna sahip olabilir. - TeknoBiyonik

GÜNCEL

12.02.2019

Samsung bu şirketi satın alırsa Galaxy Note 10 mükemmel kamera zumuna sahip olabilir.

Samsung Corephotonics adlı bir şirket satın alabilir


Telefoto lens zoom özelliği son birkaç yıl içerisinde akıllı telefon teknolojisinde büyük bir yenilik olmuştur, iPhone XS serisi pazardaki en iyilerden birine sahipken, Samsung'un Apple'ın etkileyici teknolojisine ayak uydurmak için bir planı olduğu görülüyor.
Büyük olasılıkla Şubat ayında duyurulacak olan Galaxy S10 için hazır olmayacak , ancak Samsung, Çinli telefon üreticisi Oppo'nun daha önce kendi yakınlaştırma teknolojisini geliştirmek için kullandığı bir şirketi satın almak istediğini söylüyor.
Şirkete Corephotonics adı verildi ve İsrailli Globe web sitesine göre , şirket Samsung'a 150 milyon ila 160 milyon dolar arasında bir değere sahip.

Yakınlaştır

Oppo daha önce MWC 2017'de gösterilen prototip cihazında 5x kayıpsız zoom sağlamak için Corephotonics teknolojisini kullandı. O zamanki fuarda teknolojiyi test ettik ve daha sonra Oppo Find X'te yer alan etkileyici şeylerdi .
Oppo, şu anda yüksek kaliteli görüntü elde etmek için bir prizma kullanan benzer bir teknoloji üzerinde çalıştığı söyleniyor , ancak bu kez 10x yakınlaştırmaya kadar.
Corephotonics, önceki Oppo cihazlarıyla ortaklaştığımız güçlü teknolojisinin yanı sıra yaklaşık 150 patente sahiptir ve bir satın alma işlemi devam ederse, yaklaşmakta olan Samsung telefonlarında daha iyi kayıpsız yakınlaştırma görebileceğimiz anlamına gelebilir.
Bu anlaşmanın devam edip etmediği hala görülüyor ve anlaşma devam etse bile oldukça uzun bir bekleyiş olabilir. Teknolojiyi bu yılın ilerleyen saatlerinde Samsung Galaxy Note 10'da veya hatta Galaxy S11 gibi cihazlarda hat boyunca görebileceğimiz anlamına gelebilir .
Yine de burada ne olursa olsun, akıllı telefon oyununda en yenilikçi firmaların bazılarının kamera zumuna baskı yapıp savaşı doğrudan iPhone'a götürmesini görmek harika.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder