Galaxy Watch Active - TeknoBiyonik

GÃœNCEL

13.02.2019

Galaxy Watch Active

Yeni Samsung smartwatch için kim hazır?

En son Galaxy Watch Active haberleri

12 Şubat 2019 - Samsung Galaxy Watch Active için daha önce sızdırılmış olan spesifikasyonlar, sağlık güncellemeleri ve UI ekran görüntüleri (daha önce Galaxy Sporu olarak biliniyor)


Samsung'un yaklaşmakta olan smartwatch'larının birkaç ayrıntılı oluşturma sızıntısından sonra, şimdi boru hattından çıkanlara karşı bizi daha da heyecanlandıran bir yığın yeni bilgimiz var.
Ä°lk önce, Galaksi Spor ismi belli deÄŸil. Bunun yerine, saat ÅŸimdi Galaxy Watch Active olarak adlandırılıyor.
Spesifikasyonlarla ilgili olarak, SamMobile tarafından yayınlanan bir rapor , Galaxy Watch Active'in 360 x 360 (Gear Sport'un 1.2 inç ekranından biraz daha küçük), 236 mAh batarya, Bluetooth 4.2, 1.1 inçlik bir AMOLED ekranla donatılacağını açıkladı. ve Samsung'un Exynos 9110 iÅŸlemcisi. Bildirilen diÄŸer özellikler arasında NFC, 50 metreye kadar su geçirmezlik ve yalnızca Wi-Fi baÄŸlantısı sayılabilir.


Bu özelliklerin sızdırılmasından kısa bir süre sonra SamMobile , Galaxy Watch Active'ingüncellenmiÅŸ kullanıcı arayüzünün ekran görüntüleriyle geri döndü. Teknik olarak Samsung'un One UI'sını çalıştıracak, ancak fark One One'ın telefonlardaki uygulamaları kadar keskin görünmüyor.
Ancak, bir UI'nin masaya getireceÄŸi ÅŸey, yeni saat yüzleri ve yenilenmiÅŸ bir saÄŸlık izleme platformudur. Galaxy Watch Active, yakılan kaloriler, egzersiz dakikaları ve her saat başı biraz hareket etme gibi her gün odaklanmanız için üç ana hedef verecektir. Hedefler kendi belirgin renkleri kullanılarak izlenir ve çok da ÅŸaşırtıcı olmayan bir ÅŸekilde Apple Watch ile elde ettiÄŸinize çok benziyor. Sonra tekrar, bu hiçbir ÅŸekilde kötü bir ÅŸey deÄŸil.

Benzer şekilde, ekran görüntüleri aynı zamanda Galaxy Watch'ın egzersiz hedeflerinizi tamamlamanız için yeni animasyonlara sahip olacağını, kalp atış hızınızın anormal olduğunu tespit ederse sizi uyarabilir ve daha fazlasını gösterir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder