Playstation 5 - TeknoBiyonik

GÃœNCEL

8.02.2019

Playstation 5



KuÅŸkusuz Sony PlayStation 5 zihinlerimizi her yönden etkileyecektir: oyunlar, grafikler, ses, yazılım ve daha fazlası. Åžimdiye kadar gördüğümüz her sızıntı ve rapor Sony'nin PS5'te gerçekten özel bir ÅŸey üzerinde çalıştığını, bu nesildeki baskınlığının bir sonraki süreçte takip edilmesini saÄŸlayacak bir ÅŸey üzerinde çalıştığını gösteriyor.
Bu, Microsoft'un bir sonraki Xbox'ını scalping anlamına gelirken, Scarlett'i, Xbox Two makarasının çeşitli versiyonlarını bırakan bombastik bir dizi darbeyle kodladı.
Tabii ki, böyle etkileyici bir liste donanım, özellikler ve gelen oyunlar ile, bir konsol lansmanı için daha önce hiç görmediÄŸiniz bir hype beklemesin. Her ÅŸey gelecek yıl ya da öylesine baÅŸa gelmeli ve tam olarak burada neler olduÄŸuna tam ve kapsamlı bir göz atalım.
PlayStation 3, 2006 yılında ortaya çıktıktan ve 2013 yılında PlayStation 4 tarafından takip edildikten sonra, PlayStation 5'in 2020 civarında piyasaya sürüleceği aylarca yayıldı.
Sony Interactive Entertainment America'nın BaÅŸkanı ve CEO'su Shawn Layden tarafından yapılan ve 2018'de “E3'te yeni bir donanım duyurusu olmayacağını” belirten ve daha sonra piyasaya sürülme tarihinden daha erken bir tarihte göründüğü bildirildi.
Ancak, 22 Mayıs 2018'de, Sony Interactive Entertainment CEO'su John Kodera, The Wall Street Journal'a 2021'den önce PS5 olmayacağını doğruladı ve yakın bir PlayStation 5 sürümü için umutlar yarattı.
O zamandan beri, Sony düşüncelerini deÄŸiÅŸtirdi gibi görünüyor. Xbox Two aka Xbox Scarlett bir 2020 lansmanı için kullanıldıysa, PS5 lansman tarihi Noel 2019'dan önce ayarlanmış gibi görünüyor. Sony'nin E3 2019'dan çıkarmasının nedeni bu mu? Olabilir…
Sony'nin yöneticilerinin ne dediÄŸi önemli deÄŸil, tüm iÅŸaretlerin PlayStation 5 için 2019 lansmanına iÅŸaret ettiÄŸini düşünüyoruz. Microsoft’u kesinlikle yenmek isteyeceklerdir. 2019’da deÄŸilse, o zaman kesinlikle 2020 - bazı analistler PS5’in E3 2020’de Xbox Two’ya karşı çıkacağını düşünüyor.

1 yorum:

  1. sabırsızlıkla bekliyorum xbox konsoluna göre geç oldu biraz ama olsun buna değeceğini düşünüyorum #playstaion5

    YanıtlaSil