Yeni Galaxy S10 Özellikleri - TeknoBiyonik

GÜNCEL

29.11.2018

Yeni Galaxy S10 Özellikleri

Samsung , Galaxy S10 ailesinde , giriş seviyesi bir cihazdan, standart modellerden, donanımda paketlenecek yüksek kaliteli bir amiral gemisi modeline kadar bir dizi cep telefonu tasarlıyor Şimdi bu üst modelin piyasaya sürüldüğünde bazı katil spesifikasyonları içerecek gibi görünüyor.


Çin'de GF Menkul Değerler tarafından bildirilen ( ITHome aracılığıyla ), Galaxy S10'un bir modelinde 12 GB RAM ve 1 TB depolama alanı bulunuyorS10 portföyünü bildiğimiz için, bunun yüksek kaliteli Galaxy S10 Plus olması muhtemel olduğunu söylemek yanlış.


Mevcut Galaxy S9 ve Note 9 cep telefonları, 1TB depolama alanıyla çalışabilecek şekilde bildirilirken, bu, 512GB'lık bir bellek kartının kullanımıyla birlikte cihazda 512GB'lık bir depolama alanı kullanıyor. Artan depolama kesinlikle bir satış noktasıdır, ancak beş lens tarafından sunulan artan fotoğraf ve video özelliklerinden en iyi şekilde faydalananlar için yararlı olabilir (üç arkaya bakan ve iki ileriye dönük).

Şimdiki standart 8GB RAM'i, 12GB'lık bellek taşıyan , amiral gemisi için 8 GB'lık bellekte , hem kullanıcı arayüzünde hem de geçişlerde daha yumuşak bir deneyime katkıda bulunacak, aynı zamanda çeşitli uygulamalarda, uygulamaları arka planda ve genel performans düzeylerinde askıya alınacak.
Şu anda soru şu ki, her Galaxy S10 Plus dünyadaki bu konfigürasyonla mı, yoksa bölgesel veya taşıyıcı sınırlı bir münferit mi.
S9 ailesinin 2019'un başında piyasaya sürmesi bekleniyor, beklemek için fazla zamanımız yok.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder