DJI Osmo Pocket 4K - TeknoBiyonik

GÃœNCEL

29.11.2018

DJI Osmo Pocket 4K


DJI'nin en yeni ürünü olan Osmo Pocket , drone / camera ÅŸirketinin yaptığı en küçük el sabitleyicidir. Ã‡inli ÅŸirketin gerçekten iyi bir ÅŸey yapması ve onları etkileyici bir ÅŸekilde küçük bir form faktörüne dönüştürmesi bir sürü ÅŸey gerektiriyor. Bir GoPro ile karşılaÅŸtırılabilir bir boyutta drone-like görüntüleri sunmak anlamına gelir (aynı tür aşınma ve yıpranma olsa bile). Osmo Cebi 349 dolar ve 15 Aralık'ta geliyor.
Osmo Cebi sadece dört santim uzunluÄŸa sahip ve neredeyse dört gramdan (116 gr) ağır basıyor. Bunu kapattığınızda, gimbal kamera sonuna kadar yatabiliyor. böylece tüm sistem küçük bir kutuya sığabilir, daha sonra kolayca bir cebe gire- biliyor.
Orijinal Osmo'da bulunan büyük Zenmuse kamerasını veya Osmo Mobile gibi bir akıllı telefonu kullanmak yerine Pocket, Mavic Air gibi şirketin küçük uçaklarında bulunan kamera ve gimbal tekniğinden daha fazla ödünç alıyor.

Üç eksenli gimbalde oturan kamera 1 / 2.3 inçlik bir sensör kullanır ve 100Mbps'de saniyede 60 kareye kadar 4K çekimi yakalayabilir. DJI, Osmo Pocket'in 4K'de 30 fps'lik biraz daha düşük bir kare hızında iki saate kadar çekim yapacağını söylüyor. Osmo Pocket ayrıca 12 megapiksel fotoÄŸraflar çekiyor ve ses kaydetmek için çift mikrofonludur.





2 yorum: