Samsung Galaxy X Katlanabilen Telefon - TeknoBiyonik

GÃœNCEL

4.11.2018

Samsung Galaxy X Katlanabilen Telefon

Samsung Galaxy X, 2019'da piyasaya sürülebilir, ancak önümüzdeki haftalarda daha fazla ayrıntı bekliyoruz


Samsung Edge ekranının  güzel olduÄŸunu mu düşünüyorsun Ã‡ok yakında bir ÅŸey daha soÄŸuk geliyor olabilir. Samsung, birkaç yıl boyunca katlanabilir ekranlar üzerinde çalışıyor ve Güney Koreli devi, ilk tamamen esnek akıllı telefonunu 2018'in sonlarında veya 2019'un baÅŸlarında sergilemeye hazır olabilir.

YAYIN TARÄ°HÄ° VE FÄ°YATI

Peki, Samsung'un katlanabilir baÅŸyapıtını ne zaman görmeyi beklemeliyiz? DJ Koh ve CNBC arasındaki bir röportaja göre , Galaxy X ile ilgili ayrıntılar Kasım ayında San Francisco'daki Samsung GeliÅŸtirici Konferansı'nda sunulabilir. Bu, Samsung'un etkinlikte yeni bir katlanır telefonu duyurduÄŸunu söylemiyor. Bunun yerine Bloomberg , telefonun ayrıntılı bir kavramsal görüntüsünün, konferansta gösterileceÄŸini bildiriyor . Katlanabilir akıllı telefonun piyasaya sürülmesini onaylayan daha önceki raporlara sahip bu perdeler Ã§ok uzak deÄŸildi. Daha önceki raporlarda DJ Koh, telefonun tek seferlik bir ÅŸey olmadığını ve bir dizi olarak ortaya çıkabileceÄŸini de belirtti.
DiÄŸer  söylentiler ve sızıntılar  Samsung'un cihazı 2019'da erkenden piyasaya sürmeyi planladığını ileri sürüyor. Ä°lk uygulamaya koymanın büyük ölçekte olmayacağını iddia ediyorlar, ancak daha spesifik pazarları “2019'un ikinci yarısında daha geniÅŸ bir ticari baÅŸlangıç” ile hedefliyorlar. Samsung'un telefonu piyasaya sürmeyi planladığını tam olarak tahmin etmemiz gerekirse , telefonun Åžubat 2019'da düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi'nde söylentilerle ilgili söylentiler peÅŸinden koÅŸuyoruz.
Samsung, katlanabilir ekranı olan bir telefonu piyasaya süren ilk akıllı telefon üreticisi olsa da, ucuz bir fiyata gelmeyecek. Korea Times'ın bildirdiÄŸine göre, Golden Bridge Investment'da araÅŸtırma baÅŸkanı olan Kim Jang-yeol, telefonun piyasaya çıktığı anda iki milyonun kallanacağını bildirdi . ABD'de, bu yaklaşık 1.850 $ 'a dönüştürüyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder