Apple Cihazları 2019 Daha iyi Face ID kameraya sahip olabilir - TeknoBiyonik

GÜNCEL

4.11.2018

Apple Cihazları 2019 Daha iyi Face ID kameraya sahip olabilir


Belli başlı bir Apple analisti olan Ming-Chi Kuo'nun yeni bir raporu Apple'ın 2019 iPhone tekliflerinin yükseltilmiş bir Face ID kamera sistemi ile geleceğini öne sürdü.
 Apple'ın yüzünü daha iyi aydınlatacak yeni bir sensör kullanacağını söylüyor. “Face ID kullanıcı deneyimini iyileştirmek için, görünür ortam ışıklarından gelen etkileri azaltmak için”.
Rapor ayrıca Apple'ın 2019 veya 2020 iPad'lerinde bir Time of Flight 3D kamerasıyla başka bir menzil algılama sistemini tanıtabileceğini de gösteriyor (2020 iPhone'larla potansiyel olarak. Bu tip bir sensör, kamera arasında bir ışık noktasının geçtiği zamanı ölçer. konu ve 3D görüntülerin yakalanması için kullanılabilir.Konumun artırılmış gerçeklik deneyimleri için potansiyel olarak kullanılması veya Kuo'nun “iPad'de bir Apple Kalemi tarafından düzenlenebileceğini” belirten resimlerin veya 3D görüntülerin kalitesini iyileştirmek için kullanılabilir.
Geçen sene iPhone X ile tanıtılan Face ID , yüzünüzü haritalamak için 30.000'den fazla kızılötesi nokta kullanmaktadır. Zamanda, biz kaydetti sistem karanlıkta harika çalışmasına rağmen, karışık veya parlak ışık koşullarında biraz daha tutarsız olduğunu. Ek ışık gürültüsünü kesmeye yardımcı olan bir sisteme sahip olmak, sistemi kullanıcılar için daha iyi bir hale getirmelidir - çünkü sistem, kesinlikle yakın bir zamanda yok olmayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder