Samsung, Galaxy One UI - TeknoBiyonik

GÃœNCEL

8.11.2018

Samsung, Galaxy One UI

Samsung One UI: Android 9.0 Pie’yi temel alan yenilenmiÅŸ kullanıcı arayüzü dür hakkında bilmeniz gerekenleri derledik..


 Samsung San Francisco ‘geliÅŸtirici konferansında, ÅŸirket Bir UI, onun akıllı telefonlar için yenilenmiÅŸ bir arayüz tasarımı sundu. Samsung'un yeni özel teması olan One UI, Focus sistemi, 'sistem çapında' Gece modu vb. Gibi önemli deÄŸiÅŸiklikler içeriyor. Yeni One UI , Galaxy S9, Galaxy S9 + ve Galaxy Note 9'da Android Pie güncellemesiyle geliyor. Ocak 2019.

Samsung One UI nedir?

One UI, Samsung'un Android akıllı telefonları için tasarlanmış yeni arayüzüdür. Yeni görünüm, yuvarlatılmış köşeleri, yeniden tasarlanmış simgeleri ve renkli uygulamaları ile yenilenmiÅŸ tasarıma sahiptir. Samsung'un Tek Kullanıcı Arabirimi, ekranın altına yakın bir yere ilgili içeriÄŸi koyar, böylece kullanıcı baÅŸ parmaklarıyla eriÅŸebilir.


Samsung One UI: En iyi özellikleri

Samsung'un yeniden tasarlanan kullanıcı arabirimi özelliÄŸi, ilgili ayarlara kolayca eriÅŸebilmeleri için ilgili ayarları bir araya getiren 'Odak Blokları'. Bu özellik, bir tüketici, örneÄŸin Galaxy Note 9 gibi büyük ekranlı bir cihaz kullanırken çok fazla anlam ifade ediyor.
Yeni arayüz, daha büyük ekranlı telefonlara odaklanırken, One UI artık ekranın alt kısmında anahtar etkileÅŸim alanlarını yerleÅŸtiriyor, böylece baÅŸ parmağınızın ulaÅŸabileceÄŸi bir yer. Ã–nceki iterasyonda, bir çok özelliÄŸe eriÅŸmek için ekranın üst kısmına dokunmak gerekiyordu. Samsung, ÅŸirketin bugüne kadar ürettiÄŸi “en iyi kullanıcı odaklı akıllı telefon UX” olduÄŸunu belirtiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder