Apple'ın ilk 5G iPhone'u 2020'de Piyasaya Sürecek - TeknoBiyonik

GÜNCEL

3.11.2018

Apple'ın ilk 5G iPhone'u 2020'de Piyasaya Sürecek


Tüketicilere daha hızlı indirme hızları getirmeyi vaat eden yeni nesil hücresel ağın 5G bağlantısı için hazırlanıyor Donanım üreticileri de daha hızlı ağlardan yararlanacak bir dizi cihaz için halihazırda hareket halindeki planlarla hazırlanıyor Yeni bir rapor Apple'ın 5G telefonunu 2020'de yayınlayacağını gösteriyor.
FCC , geçtiğimiz yıl 5G teknolojisi ile denemeye Apple'ın onayını verdi ve 5G'lik bir telefonun temelini attı. Bir rapor Fast Company değinir bazı teknik sorunlar hala olmasına rağmen, “Apple'ın planları hakkında bilgi sahibi olan bir kaynak,” Telefonun kime 2020 yılında piyasaya sürülecek Raporda ayrıca şirket Intel'in 8161 5G modem çipini kullanmayı planladığını belirtiyor söylüyor Çözülmesi gereken ısı yayılımı. Apple'ın, çipleri “Plan B” olarak tedarik etmek için MediaTek ile de sohbet ettiği bildiriliyor.
Apple şu anda 2018 telefon hattındaki modemler için Intel kullanıyor , ancak Apple'ın modem için “ana ses sürücüsü” olabileceğinden, şirketin 2020 modelindeki Bluetooth ve Wi-Fi çiplerini kullanmayacağı bildiriliyor . O zamanlar Intel , “5G müşteri ilişkileri ve yol haritasının 2018'den 2020'ye kadar değişmediğini” söyledi . Verge , 5G planlarımıza ve projelerimize bağlı kalmaya devam ediyor. ”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder