Samsung Galaxy S22 Ultra ekran hatası - TeknoBiyonik

GÜNCEL

23.02.2022

Samsung Galaxy S22 Ultra ekran hatası

 


Galaxy s22 ultrayı incelediğimizde ekranda ışık saçılmalarını gördük bunu gibi inceleme raporlarında 

hatalar çoğalmaya başladı gibi görünüyor.

 Ekran yenileme hızı ve çözünürlük ayarlarının her ikisi de yüksek olarak ayarlandığında oluşan, kolayca görünen kopya ekran hatası oluşmakta.özellikle video izlerken parmak izi tarayıcıyı kullanırken ekranda titreyen çizgiler görülebilir.

Raporlarda, bunun yalnızca Exynos 2200 yonga setini kullanan telefon sürümlerini etkilediğini (yani yalnızca Avrupalı ​​müşteriler anlamına gelir) ve yenileme veya çözünürlük ayarlarının kapatılarak kolayca önlenebileceğini öne sürüyor. 

S22 Ultra yalnızca 25 Şubat'ta resmi olarak piyasaya çıktığından, yalnızca telefonlarını erken alan belirli kullanıcılar bu sorunu bildirmiştir, bu nedenle ne kadar yaygın olduğu tam olarak net değildir. Telefonu test ettiğimizde bunu fark etmedik ve konuyla ilgili daha fazla bilgi için Samsung ile iletişime geçtik.

Günün Analizi: üst düzey telefon laneti

Süper premium bir telefona para harcadığınızda, bütçeye uygun bir cihazdan daha iyi çalışmasını beklersiniz, ancak son zamanlarda amiral gemisi telefonlarda insanların neden bu kadar çok para ödediklerini sorgulamalarına neden olabilecek birçok sorun gördük.

Samsung bu sorunlara yabancı değil - Galaxy S20 Ultra'nın ana kamerasının yakın nesnelere odaklanma konusunda çok isteksiz olduğu garip bir otomatik odaklama sorunu vardı.

OnePlus ve Google, her ikisi de sık sık eleştiri alan şirketlerdir; birincisi, OnePlus 9'un en üst düzey çipinden en iyi şekilde yararlanmanızı engellemek için uygulama performansını azalttığının ortaya çıkması için, ikincisi ise su yüzüne çıkmaya devam Pixel 6eden sayısız sorunları için .

Öyleyse, üst düzey telefonlar ucuz seçeneklerden daha sorunlu olduğunda, çözüm nedir? Kolay, sadece orta sınıf bir telefon satın alın. Temelde aynı şekilde çalışırlar, size daha az maliyetlidirler ve görünüşe göre hata almaya devam etmeyeceklerdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder