Samsung Galaxy 2 Fold Çok Daha Ucuz Olabilir - TeknoBiyonik

GÜNCEL

7.12.2019

Samsung Galaxy 2 Fold Çok Daha Ucuz Olabilir


Samsung, 2019 yılının başlarında Galaxy Fold'u açıkladı, ancak birkaç hafta öncesine kadar piyasaya sürülmedi. Katlanabilir telefonların doğru olması zor ve Fold piyasaya sürüldüğü zaman bile ucuz değildi. Samsung, bu türden akıllı telefon için neredeyse 2.000 dolar istedi. Güney Kore'den yeni bir rapor Galaxy Fold 2'nin yakında burada olabileceğini ve ilk nesil cihazdan çok daha ucuz olabileceğini öne sürüyor 
Galaxy Fold, aylarca süren gecikmeden sonra bile piyasaya sürülen ilk tüketiciye hazır katlanabilir telefon oldu. Samsung ilk olarak 2019 baharında telefonu açmak istedi ancak ilk birkaç inceleme birimi birkaç gün sonra başarısız oldu. Samsung, tüm örnekleri geri çağırdı ve menteşeyi ve ekranı daha sağlam kılmak ve parçacıkların içeri girmesini engellemek için Fold'u yenileştirmeye başladı. 
Samsung, geçen ay Şubat ayında açıklanan 1.980 $ fiyatla Galaxy Fold'u piyasaya sürdü. Telefonları satmak için çok çaba sarf etmedi - çoğu birim perakende satışta AT&T ve Best Buy tarafından satılıyor. Neden bu fahiş fiyat etiketi ile görmek zor değil. 
Koreli Herald, Samsung'un Galaxy Fold 2 ile çok daha farklı bir yaklaşım sergileyeceğini iddia ediyor. Site, 1.000.000 KRW tutarında bir fiyatı öngörerek, 837 dolara satılıyor. Bu, Not 10 gibi son zamanlarda katlanamayan telefonlardan biraz daha ucuz olmasını sağlar. Herald, Samsung'un 2020 yılının başlarında Mobile World Congress'te Fold 2'yi açabileceğine inanıyor. 

İlk Galaxy Fold, Snapdragon 855 ve 12GB RAM de dahil olmak üzere Note 10 ile aynı özelliklere sahipti. Yalnız bu, bir telefonu müstehcen pahalı yapmak için yeterli değil. OnePlus, daha azına benzer özellikler sunmayı başarır. Fold'un fiyatı stratosfere yükselten 7.3 inçlik katlanır iç ekranıydı. Samsung'un daha geniş bir katlanabilir ekran sunarken netice fiyatını yarı yarıya nasıl düşürdüğünü görmek zor. 
Samsung, 2020'de daha katı bir katlanabilir rekabete de bakıyor olabilir. Galaxy Fold, alıcılardan daha şüpheci bir geribildirim alırken, son zamanlarda açıklanan Moto Razr katlanabilirlerinin daha çok heyecanlı olduğunu söyledi. Bu telefon 2020 başlarında piyasaya sürülecek, ancak 1.500 dolara mal olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder