iPhone 11 konsept videosunda üçlü kamera ünitesi, USB-C ile iPad Pro benzeri tasarım gösteriliyor - TeknoBiyonik

GÜNCEL

22.01.2019

iPhone 11 konsept videosunda üçlü kamera ünitesi, USB-C ile iPad Pro benzeri tasarım gösteriliyor


Pazar günkü yeni bir konsept oluşturma videosu, yeniden tasarlanan iPhone 11'in, iPhone X tasarım dili altında birleştirilen iPad Pro tasarım öğeleriyle nasıl göründüğünü gösteren bir hit oldu.

Videoda, geleneksel Yıldırım portunu değiştiren USB-C özellikli bir iPhone bulunuyor, ancak daha yeni söylentiler bunun muhtemelen böyle olmadığını gösteriyo

Arkada yer aldığı söylenen üçlü kamera kurulumuna gelince, bu video belki de şimdiye kadar görülen en temiz uygulama olanı, en azından kare bir tasarıma sahip.

Ayrıca, standart kulaklık hoparlörünün, telefonun çevresindeki paslanmaz çelik bantla neredeyse bütünleştiği daha küçük bir çentik görülmüştür.

Ekrandaki Dokunmatik Kimlik gibi video birkaç  fantazisine dalarken, Apple'ın Yüz Kimliğinin Dokunmatik Kimlik'ten önemli ölçüde daha güvenli olduğunu düşünerek son nesil teknolojinin geri dönüş yapması pek mümkün değil.


Geçmişte iPhone 11 söylentileri sürekli olarak  arkasındaki üçlü kamera kurulumuna, XS ve XS Max'a yöneldi, ikinci bir kamera güncel bir iPhone XR'ye eklendiği iddia ediliyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder