Intel ve ESL, 100 milyon dolarlık eSport anlaşması imzaladı - TeknoBiyonik

GÜNCEL

22.12.2018

Intel ve ESL, 100 milyon dolarlık eSport anlaşması imzaladı

Tech firması ve eSports organizatörü, üç yıl daha ortaklığını genişletti.


Intel ve ESL, eSports ortaklıklarını önümüzdeki üç yıl içinde spora 100 milyon dolardan fazla yatırım yaparak genişletti.
2019'da Intel Extreme Masters'ın 14. sezonunu tekmelemenin yanı sıra yeni anlaşma, ESL'nin Intel ve CS: GO Pro League'in de dahil olduğu, 1 milyon dolarlık Intel'e ek olarak ESL'nin önde gelen eSports devrelerini de destekliyor. 
Yatırım aynı zamanda, APAC bölgesindeki bazı ülkelerde büyük ölçekli e-Spor etkinliklerinin barındırılması da dahil olmak üzere, dünyanın yeni bölgelerine eSport'ları tanıtmayı amaçlıyor.
Intel ve ESL, ESL'nin Almanya'daki ilk etkinliklerinden başlayarak son 18 yıldır eSports'ta ortaklık kurdular. 2006 yılında Intel, Intel Extreme Masters'ın resmi başlık sponsoru oldu. 2016 yılında, Intel ESL'nin Global Teknik Ortağı oldu.
ESL'nin kurucusu ve eş-CEO'sı Ralf Reichert şunları söyledi: “Intel ile uzun vadeli genişletilmiş ortaklık, çabalarımızı küresel ölçekte farklı bir seviyeye taşımak için daha da fazla fırsat açıyor” dedi.
ESL'nin küresel teknik ortağı olarak Intel, oyun işlemci, Intel Core i9 İşlemci ve Intel Xeon işlemcileri de dahil olmak üzere tüm pro-level turnuvalara ve etkinliklere güç sağlayacak teknoloji çözümleri sunacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder