Xiaomi Black Shark - TeknoBiyonik

GÃœNCEL

9.11.2018

Xiaomi Black Shark

Xiaomi Black Shark oyun telefonu Avrupa'ya geliyor


Xiaomi'nin Black Shark oyun telefonu bu yılın baÅŸlarında Çin'de piyasaya sürüldü ve ÅŸimdi, cihaz 16 Kasım'da Avrupa'da piyasaya sürülecek. Telefon, 8 santigrat derece sıcaklık azaltma ile çıkarılabilir oyun pedi ve sıvı soÄŸutma ile birlikte geliyor. Black Shark, bir Snapdragon 845 iÅŸlemci, Adreno 630 GPU tarafından desteklenmektedir ve 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahiptir. Ayrıca 4,000mAh pil ve 1080p 21: 9 ekrana sahip.
Telefon, “köpekbalığı alanı” olarak adlandırılan cihazın oyun merkezi arasında geçiÅŸ yapabileceÄŸiniz bir stok Android arayüzü var. Köpekbalığı alanı moduna geçme, daha iyi performans için belleÄŸi temizler ve bildirimleri ve çaÄŸrıları devre dışı bırakır.

Henüz küresel sürümü için fiyatlandırma bilgisi yok, ancak Siyah Köpekbalığı, Çin'de 6GB RAM / 64GB depolama alanına sahip bir model için yaklaşık 480 $ tutuyor, bu nedenle fiyatın bu aralıkta olmasını bekliyoruz.
Black Shark, bu 28 Avrupa ülkesinde global.blackshark.com'da baÅŸlayacak : Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Hırvatistan, Kıbrıs, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Macaristan, Ä°rlanda, Ä°talya, Letonya, Litvanya , Lüksemburg, Malta, Hollanda, Polonya, Portekiz, Romanya, Slovakya, Slovenya, Ä°spanya, Ä°sveç ve Ä°ngiltere.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder