Tesla Sahipleri Araçlarını Telefonlarıyla Yanına Çağıracak - TeknoBiyonik

GÜNCEL

2.11.2018

Tesla Sahipleri Araçlarını Telefonlarıyla Yanına Çağıracak


  • Perşembe günü Tesla CEO'su Elon Musk Twitter'dan gelecek bir yazılım güncellemesinin Tesla sahiplerinin bazı durumlarda telefonlarıyla araçlarını sürmesine izin vereceğini söyledi .
  • Musk, "Araba, telefonun bulunduğu yere gidip Tesla uygulamasıyla ilgili çağrışım düğmesini basılı tutarsanız bir evcil hayvan gibi sizi izleyecektir." Dedi.
  • “Ayrıca, görüş mesafenizde telefonunuzu uzaktan büyük bir RC araba gibi uzaktan kullanabileceksiniz” diye ekledi.
  • Musk, araçların sınırlı bir sürücü yardımı ile park etmesine izin veren Tesla'nın AutoPark özelliğinin güncellemesinin yaklaşık altı hafta içinde geleceğini söyledi.
  • Twitter'dan Perşembe günü Tesla CEO'su Elon Musk, önümüzdeki bir yazılım güncellemesinin Tesla sahiplerinin bazı durumlarda araçlarını telefonlarıyla sürmesine izin vereceğini söyledi.
    Musk, "Araba, telefonun bulunduğu yere gidip Tesla uygulamasıyla ilgili çağrışım düğmesini basılı tutarsanız bir evcil hayvan gibi sizi izleyecektir Dedi .
    “Ayrıca, görüş mesafenizde telefonunuzu uzaktan büyük bir RC araba gibi uzaktan kullanabileceksiniz” diye ekledi .
    Musk söyledi araçlar sınırlı sürücü yardımıyla park etmek veriyor Tesla'nın Autopark özelliği, güncelleme, yaklaşık altı hafta içinde ulaşır. Musk, güncellemenin Tesla araçlarına sürücü yardımı olmadan park yerlerini bulma ve seçme yeteneğini de kazandıracağını söyledi. Şu anda, bu özellik sürücülerin seçmesi için olası park yerlerini belirler ve daha sonra aracı seçilen noktaya taşır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder