Space'x Uzaya Gönderdikleri Tesla Mars'a Ulaştı - TeknoBiyonik

GÜNCEL

4.11.2018

Space'x Uzaya Gönderdikleri Tesla Mars'a Ulaştı


paceX'in Starman'ı ve kiraz kırmızısı Tesla Roadster'ı Mars'ın ötesine geçti. SpaceX, bir zamanlar uzay aracı üreticisinin CEO'su Elon Musk tarafından Kızıl Gezegenin ötesine ulaştığını gösteren otomobilin bir diyagramını paylaştı.
SpaceX, Tesla Roadster'ı ve cansız yolcularını, Aralık ayında Falcon Heavy roketinin ilk lansmanında yer alan yük olarak, Musk tarafından bir tanıtım gösterisi olarak algılanan bir başarı olarak fırlattı.
Musk , lansmanından önce Aralık ayında tweet attı: “Yük yükü gece yarısı kiraz Tesla Roadster Space Oddity oynamak olacak,” “Hedef Mars yörüngesidir. Bir milyar yıl kadar derin bir yerde olacak, ya da yükselişte patlamazsa. ”
Musk'ın eski yolculuğu, yeniliğin ötesinde küçük bir amaç için uzaya fırlamayı planladığı tek şey değil. Ekim ayında, Musk , Tesla sahiplerinin bir arkadaşını arabalarından satın almasını ve “camda kazınmış lazer istediklerini elde etmelerini ve milyonlarca yıldır derin uzaya gönderilmesini istediklerini” belirtti. (Musk daha sonra herhangi bir kısıtlama olmadığını ekledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder