PUBG Mobile'ın bir sonraki büyük güncellemesi - TeknoBiyonik

GÜNCEL

6.11.2018

PUBG Mobile'ın bir sonraki büyük güncellemesi

PUBG Mobile'ın bir sonraki büyük güncellemesi olan Lightspeed, kar özelliği, otomatik rickshaws ve yeni silahlar.


PUBG Mobile, Çin'deki kullanıcılar için yeni bir 'Lightspeed' güncellemesi yaptı. PUBG Mobile 0.11 için beta sürümü şu anda kullanıcıların indirip kurmasını sağlıyor.

Bu güncelleme şu anda Çin'de PUBG Mobile'a özeldir. Kullanıcılar yeni özelliklerin denenmesi için bu oyunun APK sürümünü indirebilir. PUBG Mobil Lightspeed beta Detaylar kullanıcılar tarafından yüklendi Reddit ve YouTube'a bize ne olacağını bir fikir ler verebilir.
PUBG Mobile Lightspeed yeni bir saldırı tüfeği MK47 getiriyor. Bu silah şu anda PlayerUnknown'ın Battlegrounds'ın PC versiyonunda mevcut. Erangel, Miramar ve Sanhok dahil olmak üzere her üç haritada da kullanılabilir. MK47 üç dergi ve iki bulmaca da dahil olmak üzere toplam 17 ek ile geliyor.
Asya'daki kullanıcıları heyecanlandıracak yeni bir araç var. “Tukshai” denilen yeni araç temel olarak diğer Asya ülkelerinde tuk-tuk adı verilen otomatik çekçektir. Erangel ve Miramar haritaları yağmur ve karla kaplı bir alan  yeni hava koşullarına kavuşuyor. Henüz kar dolu bir harita henüz onaylanmadı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder