Futbol Menajeri 2019 İncelemesi - TeknoBiyonik

GÜNCEL

2.11.2018

Futbol Menajeri 2019 İncelemesi

Futbol Menajeri 2019 


Karar

Kullanıcı Arayışının hoş bir şekilde yenilenmesi, daha görsel açıdan hoşnut edici eğitim ve taktik menüler ve Football Manager serisindeki bir girişten beklediğiniz tüm bağımlılık derinliği.



Temel Özellikler

  • Değerlendirme Fiyat: £ 34.99
  • Mac OS'ta (gözden geçirilmiş), Windows ve Linux'ta mevcuttur
  • Çıkış tarihi: 2 Kasım
Football Manager 2019, son derece popüler futbol yönetimi simülasyonunun son girişidir. Bu son derece bağımlılık ve çok zor ana başlık için önemli bir güncelleme değildir. Bunun yerine, stat-heavy arayüzünü yeni oyunculara daha çekici hale getirmeye odaklanıyor.
Terbiye edilmiş olan FM gazileri, bu sürümü ilk kez güncellediklerinde, yenilenen bir görünüm olduğunu fark edecekler. Neredeyse bunu, eski mat siyahlarını değiştiren pembeler ve sarılarla birlikte franchise'ın küçük bir yeniden başlatması olarak adlandırabilirsiniz. Bana alışması biraz zaman alsa bile, taze ve canlı hissediyor.
Fakat renk tonu değişikliği muhtemelen yeniden tasarlamanın en az önemli kısmı. Bunun yerine, yepyeni taktiklere ve eğitim alanlarına gidiyor - oyunun en zorlu kısımlarından ikisi.


Taktikleri ilk kez girdiğinizde aynı yararlı talimatlardan da yararlanın. Uzun vadede size yardımcı olacağı için, bunları okumak için zaman ayırın.
Burada çok fazla yeni şey olabilir, ama hala iyileştirmeye ihtiyaç duyulan belirli alanlar gibi hissediyorum. Kötü sosyal medya beslemesi hala hayranlardan gelen işaretler üzerinde korkunç görünümlerle akarken, basın toplantılarındaki hazır cevaplar süper kısıtlayıcıdır. Oyuncularınızla konuşurken aynı şeydir - yanlış bir hamle yapın ve mutsuz bir oyuncuyla konuşmanın hiçbir yolu yoktur.
3D maç motoru, tüm oyunun en az sevdiğim özelliklerinden biri olmaya devam ediyor. Tüm oyun kadar derin ve etkileyici olduğundan, bir maç ortamına girer girmez, bu daldırma kırılır. Grafiklerden bahsetmiyorum - hiç kimse FIFA özgünlük düzeylerini beklemiyor. Ama bu iyileştirilmesi gereken can sıkıcı animasyonlar ve glitchy performans. En azından, benim için böyle bir oyunu oynamanın doğru yolu gibi hissettiren klasik 2D görünümü var.
Kadro dinamikleri, FM 2018'in en büyük özelliğiydi. Ekibinizle etkileşim kurmanın, birbirleriyle ne kadar iyi geçintiklerini ve hangi toplumsal gruplara ait olduklarını ölçmenin yeni bir yolu olarak ifade edildi. Benim için, gerçek oyun için çok az fark yaratan başka bir şey gibi gözüküyordu. Bu özellik hala burada ve aslında bu sefer daha fazla fark yarattığını fark ettim. Oyuncular bu sene bu sopayı uçurma şansına sahip değiller ve oyuncularınızın mutlu olmalarını kolaylaştırır.

Dürüst olmak gerekirse, yeni özellikler beni her yıl geri çeken şey değil, orada en çok bağımlılık yaratan oyunun ne olduğu konusunda emilmek. Yapabildiğiniz şeyin derinlikli derinliği, bir sonraki harikulade dünyaya göz atmak ya da titizlikle sadece West Ham'a gitmek ve ilk yarıda dört gol atmak ve tüm Bu işe yaramaz. Ben acı ya da başka bir şey değilim.
Bu oyuna, bir pazarlık gibi hissettiği çok fazla özen ve dikkat sarfedildi. Video yardımcısı hakemlerinin kullanılmakta oldukları liglere tanıtılması gibi ufak tefek şeyler, Brexit'in Premier League'de yapabilecekleri ya da tamamen yeni ve geliştirilmiş çalışma izni sistemine sahip olması gibi çok fazla şey eklemek gibi.
FM 2019, yeni oyuncuları cezbetmeye biraz daha fazla odaklanabilir, ancak hala en iyi şekilde yararlanacak tecrübeli oyuncular.
KISACASI 
Kullanıcı Arayışının hoş bir şekilde yenilenmesi, daha görsel açıdan hoşnut edici eğitim ve taktik menüler ve Football Manager serisindeki bir girişten beklediğiniz tüm bağımlılık derinliği.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder